Invajo - Events tool

Triolabs Fortbildningsdagar 2018

Clarion Hotel Sign
Östra Järnvägsgatan 35, Stockholm
Visa på karta
8 - 9 oktober 2018
09:30 - 13:00
Lägg i kalender
Arrangör
Triolab
Boka/OSA

TRIOLABS Fortbildningsdagar 8-9 oktober 2018

Vi har härmed det stora nöjet att bjuda in er till Triolabs Fortbildningsdagar 2018. I år håller vi till på Clarion Hotel Sign i Stockholm.

Under dessa dagar kommer du ha möjlighet att delta i seminarier och workshops inom blodgas, koagulation, mikrobiologi och instrument för sänkanalys. Föreläsningarna är upplagda parallellt (se program i menyn ovan), vilket ger möjlighet att vara med på flera områden. 

Det kommer också att finnas tid till att utbyta erfarenheter med era kollegor runt om i landet. På kvällen den 8/10 kommer vi att ha en gemensam middag.

ANMÄLAN
Anmälan är bindande och ska vara oss tillhanda senast 30 juni 2018.

DELTAGARAVGIFT (exklusive moms)
  • Två dagar i enkelrum: 5 950 SEK 
  • Två dagar exkl. logi, inkl. måltider: 3 600 SEK
  • En dag i enkelrum: 4 800 SEK
  • En dag exkl. logi, inkl. måltider: 2 750 SEK

RESA
Resa till och från Stockholm bokas och betalas av deltagarna själva. Om ni önskar hjälp med detta, vänligen ange detta vid anmälan så kontaktar vår samarbetspartner Travel Service er för önskemål och förslag.

PROGRAMFRÅGOR
Jenny Ulvehed, Triolab
jenny.ulvehed@triolab.se
08-623 24 26

Vänligen fyll i nedan formulär för att göra din deltagaranmälan. En bekräftelse på genomförd anmälan skickas automatiskt till angiven e-postadress.

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Jag önskar delta
30 juni 2018 (23:59)
0
Travel Service i Göteborg AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Travel Service i Göteborg AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Travel Service i Göteborg AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.