Invajo - Events tool

Triolab Fortbildningsdagar Blodgas

Clarion Hotel Sign
Östra Järnvägsgatan 35, Stockholm
Visa på karta
7 - 8 november 2019
09:30 - 12:30
Lägg i kalender
Arrangör
Triolab
Boka/OSA
Plats
Clarion Hotel Sign
Datum
7 - 8 november 2019
Tid
09:30 - 12:30
Bifogade dokument (1)

Triolab Fortbildningsdagar Blodgas

Vi har härmed det stora nöjet att bjuda in er till Triolab Fortbildningsdagar Blodgas. Vi kommer hålla till på Clarion Hotel Sign i Stockholm.

Under dessa dagar kommer du ha möjlighet att delta i seminarier och workshop inom blodgas (se preliminärt program i menyn ovan). 

Det kommer också att finnas tid till att utbyta erfarenheter med era kollegor runt om i landet. På kvällen den 7/11 kommer vi att ha en gemensam middag.

ANMÄLAN
Anmälan är bindande och ska vara oss tillhanda senast 7/9.

DELTAGARAVGIFT (exklusive moms)

  • Inklusive kost: 2 700 SEK 
  • Inklusive kost och logi: 4 200 SEK

RESA
Resa till och från Stockholm bokas och betalas av deltagarna själva. Om ni önskar hjälp med detta, vänligen ange detta vid anmälan så kontaktar vår samarbetspartner Travel Service er för önskemål och förslag.

PROGRAMFRÅGOR
Jenny Ulvehed, Triolab
jenny.ulvehed@triolab.se
08-623 24 26

Vänligen fyll i nedan formulär för att göra din deltagaranmälan. En bekräftelse på genomförd anmälan skickas automatiskt till angiven e-postadress.

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Jag önskar delta
7 sep 2019 (23:59)
0
Travel Service i Göteborg AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Travel Service i Göteborg AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Travel Service i Göteborg AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.