Invajo - Events tool
Plats
Avalon Hotel
Datum
12 juni 2019
Tid
16:00 - 21:00

Sommarmingel med Transcendent Group

Följ med bakom kulisserna vid internationellt polisarbete mot kriminalitet, spionage och terrorism

Varmt välkommen till sommarens trevligaste branschmingel för oss som arbetar inom Governance, Risk och Compliance. Kvällen inleds med en spännande föreläsning där vi får följa med Shaun Reardon, före detta Scotland Yard detektiv, bakom kulisserna i polisarbetet kring spionage, terrorism och annan kriminalitet. Baserat på egna erfarenheter berättar Transcendents Groups egen kriminaldetektiv om vad som låg bakom händelseförloppet i några av alla de fall han utrett och skickar med viktiga lärdomar att beakta i ditt arbete. Med glimten i ögat återger Shaun verkliga anekdoter och berättelser som platsar i de kriminalserier vi vanligtvis ser på TV. Föredraget hålls på engelska, men frågor och inlägg kan göras på svenska.

Efter föreläsningen finns tid för diskussioner med likasinnade under ett avslappnat mingel med kylda drycker och tilltugg. Hoppas vi ses!

Eventet är kostnadsfritt men antalet platser är begränsat, så anmäl dig redan idag. Sista anmälningsdag är 7 juni. Om du har behov av specialkost eller har några frågor om eventet så kan du maila anna.nielanger@transcendentgroup.com.

Vi ser fram emot att träffas!

Om Shaun Reardon

Shaun är den före detta Scotland Yard detektiven som fann kärleken, flyttade till Norge och sadlade om till GRC konsult vid Transcendent Groups kontor i Trondheim. Med 26 års erfarenhet från polisämbetet i London besitter Shaun ovärderlig kunskap och inblick i hur kriminella arbetar. Denna kunskap omsätter han nu i våra kunders förebyggande arbete för att motverka och hantera incidenter och angrepp mot verksamhetens digitala och finansiella tillgångar.