Invajo - Events tool

GRC-Mingel på temat 'Den mänskliga faktorn'

Avalon Hotel
Kungstorget 9, Gothenburg
Visa på karta
25 augusti 2022
17:00 - 21:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Arrangör
Transcendent Group
Boka/OSA
Plats
Avalon Hotel
Datum
25 augusti 2022
Tid
17:00 - 21:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

GRC-mingel på temat 'Den mänskliga faktorn'

Varmt välkommen till sommarens trevligaste branschmingel för oss som arbetar inom Governance, Risk och Compliance. Kvällen inleds med en spännande föreläsning om hur den mänskliga faktorn spelar en avgörande roll för informationssäkerhet och hur man kan manipulera människor i syfte att komma åt information, så kallad social engineering. Vår egen Hanna Ljung berättar målande om hur  det går till när människor manipuleras att utföra handlingar eller avslöja konfidentiell information. Efter föreläsningen finns tid för diskussioner med likasinnade under ett avslappnat mingel med kylda drycker och tilltugg uppe på Avalons takterrass.

Eventet är kostnadsfritt men antalet platser är begränsat, så anmäl dig redan idag. Sista anmälningsdag är 18 augusti. Om du har några frågor om eventet så kan du maila anna.nielanger@transcendentgroup.com.

Vi ser fram emot att träffas!

Datum: torsdag 25 augusti
Tid: klockan 17.00 - 21.00
Plats: Avalon Hotel, Kungstorget 9, Göteborg

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
GRC-Mingel på temat 'Den mänskliga faktorn'
18 aug 2022 (23:59)
0
Transcendent Group Stockholm AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Transcendent Group Stockholm AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Transcendent Group Stockholm AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.