Invajo - Events tool
Plats
Transcendent Group
Datum
25 april 2019
Tid
08:00 - 09:30

Den nya hotbilden och hur du skyddar dig

Välkommen på ett frukostseminarium där vi går igenom hur den nya hotbilden ser ut och vad du kan göra för att öka din motståndskraft mot dessa nya hot.

Digitaliseringen ökar exponeringen mot Internet och molntjänster, big data och artificiell intelligens driver fram nya affärsmodeller. Möjligheterna som dessa tekniker erbjuder är oanade. Samtidigt formerar sig även illasinnade aktörer på denna spelplan. Hoten blir mer sofistikerade och cyberkriminaliteten omsätter idag stora pengar.

Vi går igenom de nya hoten och demonstrerar hur Dark Net fungerar. Det ger dig insikt i hur kriminella aktörer skapar omsättning för de tillgångar som de stjäl från seriösa aktörer. Vi berättar också hur du kan stärka ditt skydd.

Föredraget hålls av Christina Falk, en uppskattad talare och IT-säkerhetsexpert med mångårig erfarenhet av såväl systematiskt som händelsestyrt säkerhetsarbete. Demon görs av Daniel Kåberger, cyberspecialist som under många år arbetat med säkerhetstestning av olika tekniska lösningar i syfte att stänga säkerhetsluckorna innan illasinnade aktörer hinner utnyttja dem. Under en god frukost guidar Christina och Daniel oss genom digitaliseringens mörkaste sidor. Varmt välkomna till en viktig ögonöppnare!

Eventet är kostnadsfritt men antalet platser är begränsat, så anmäl dig redan idag. Frukost serveras från 08:00 och seminariet börjar 08:30 Om du har frågor om eventet är du välkommen att maila estelle.otterstedt@transcendentgroup.com.

Vi ser fram emot att träffas!

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Frukostseminarium: Den nya hotbilden och hur du skyddar dig
22 april 2019 (23:59)
0
Transcendentgroup använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Transcendentgroup. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Transcendentgroup samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.