Hälsoboost i Glada Hudik

Aktivitetsfabriken
Köpmanbergsvägen 1, Hudiksvall
Visa på karta
12 - 13 mars 2022
09:00 - 17:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Arrangör
ToppHälsa
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Aktivitetsfabriken
Datum
12 - 13 mars 2022
Tid
09:00 - 17:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Hälsoboost i Glada Hudik

Viket drag det ska bli när Pam med vänner gästar Glada Hudik! ToppHälsas Pamela Andersson kommer tillbaka till sin gamla hemstad och med sig har hon tre vänner som tillsammans kommer att få er att rocka! Eller vad sägs om David ”D-Flex” Seisay som tränat stjärnor som Mikael Persbrandt, Sofia Helin och Sverrir Gudnason? Eller Let’s Dance-stjärnan Kristjan Lootus som också vann hela tävlingen med Jessica Andersson för några år sedan. Det kommer att gå undan med både tuff träning och härliga, roliga och svettiga danspass. Det här vill ni inte missa!

Pamela kommer också att sätta sig med Hudiksvalls egen deckardrottning, Gabriella Ullberg Westin i ett samtal där vi får lära känna både Gabriella och hennes kriminalinspektör Johan Rokka lite närmare.

Dessutom kör Pamela förstås sin berörande och populära föreläsning ”Träna för livet”. Det finns även chans att köpa både Gabriellas och Pamelas böcker signerade till specialpris.

Vi startar igång på lördag morgon den 12 mars och avslutar på söndag eftermiddag.

Lunch köper du på restaurang Fabriken i samma byggnad som har specialöppet under helgen för alla deltagare. Så skynda att boka Hälsoboost-helgen med Pam och vänner!

Det här kommer att bli grymt!

NÄR: 12-13 mars, 2022

VAR: Aktivitetsfabriken, Hudiksvall.

PRIS: 1499 kr

DETTA INGÅR: Alla träningspass och föreläsningar efter program. Fin goodiebag.

pamochdflex.jpegkristjanlotus.jpggabriella2.jpg

Vill bo över i Hudiksvall under helgen kan vi tipsa om flera bra hotell, som alla har gångavstånd till Aktivitetsfabriken och Hudikgympan där vi kommer att hålla till. Bland annat: Hotell Hudik, Stadshotellet,
Strandpiren.