Invajo - Events tool

Bli din egen viktcoach!

Arrangör
ToppHälsa
Plats
Torsgatan 21
Datum
14 - 15 april 2018
Tid
2018-04-14 09:16 - 2018-04-15 09:16

kro.png

FULLBOKAD! 

Känner du att du behöver du se över dina matvanor? Känner du att du är ute efter ett hållbart resultat? Då är det här en kurs för dig!

Men inte genom en quick-fix, utan genom en livsstilsförändring som gör att du går ner i vikt. Du kommer lära dig vilken mat som mättar (och inte mättar), vad du ska äta för att undvika sötsug och hur du äter lagom mängd. Du får också kunskap om hur du ska åstadkomma en beteendeförändring som leder till viktminskning. Kursen är två intensiva och inspirerande dagar hos oss på ToppHälsa och Bonnier Magazines & Brands på Torsgatan 21. Kursen kommer ha flera praktiska övingar, teori samt att vi under dagen bjuder på nyttiga mellanmål och kaffe. 

Kursledare: Karin Magnusson, dietist och KBT-terapeut
Karin dietist, KBT-terapeut och frilansjournalist. Hon föreläser, håller utbildningar i kost- och näringslära och skriver om mat kopplat till träning och hälsa. Hon har jobbat mycket med viktminskning - både i grupp och individuellt.


Exempel ur kursinehållet
• Mat för viktminskning 
• Kostanalys - för att se vad just du behöver förändra
• Lär dig att äta när du är hungrig
• Bli av med sötsuget
• Hantera risksituationer
• Mindful eating


Pris: 2 895 kr
Datum: 14-15 april
Tid: kl 09-00-15.30 båda dagarna
Plats: Bonnier Magazine & Brands Torsgatan 21 (Stockholm)

Bokning
Sista bokningsdag
Pris
Antal
Bli din egen viktcoach
13 april 2018 (23:59)
2895.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)

Genom att boka så godkänner du även arrangörens villkor

Bonnier Magazines & Brands AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier Magazines & Brands AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier Magazines & Brands AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.