Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Timeattacknu.se
Plats
Scandic Skogshöjd
Datum
5 november 2022
Tid
18:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

GALAMIDDAG & HALLOWEEN PARTY:

TimeattackNU.se 2022 läggs till historien lördag 5 november med en prisutdelning & galamiddag på Scandic Skogshöjd i Södertälje:

”Halloween party - Night of Champions 2022 & Kick-off Time Attack 2023”

Vi bjuder in till årets fest för alla i serien och de som deltagit på våra event- samt alla era anhöriga.
Efter två år av sparsamt enklare firande på Mantorp Park, är det dags för en ordentlig galamiddag igen:

I en riktig bankettsal, med stor scen, fin dukning och stämningsfull belysning.

På plats kommer det finnas en enklare bar att handla förfriskningar i och en tre-rätters middag kommer serveras till bords under kvällen.

Konferencier blir Henrik ”Cammo” Ryberg, som lovat bjussa på en grym Halloween-outfit förutom sitt sedvanliga trevliga tugg.

Ta under festliga former emot seriepriser, extra utmärkelser samt tacka av förarkollegor, funktionärer och en del partners… liksom ev. speciella gäster och en massa nyheter inför 2023.

HALLOWEEN-TEMA: Då detta sammanfaller med alla helgons natt blir det självklart ett ”Halloween-tema”.
Stark uppmuntran att festligt klä sig efter denna högtid och släppa loss lite mer än vanligt runt motorsporten!

MENY: TBA 

EFTERMINGEL: När prisutdelningen är över släpps vi ut till hotellets ordinarie stora bar ”Olgas” för ett eftermingel och lite lagom disco fram till 01.00 (inofficiella rykten om efterfest på hotellet också).

SPA: Scandic Skogshöjd erbjuder en massa olika typer av boende och har en bra Spa-del som ingår i rumspriset (här finns simbassäng, två stycken bubbelpooler och separata torrbastu för män och kvinnor).

BOENDE: Boende kan bokat här i god tid då vi blivit lovade rabatterade priser tillsvidare (ex. 850:- för finare dubbelrum och 750:- för singel).
- - -
Frågor går bra att ställa till Mikael (073-812-11-90) eller David (‭076-185 12 97)‬ genom att ringa/SMS.
I övrigt kan ni maila alla era funderingar till david@timeattacknu.se.

default
Superior Imports AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Superior Imports AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Superior Imports AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.