Invajo - Events tool

Livesänt webbseminarium på verksamt.se - Välja företagsform

verksamt.se
12 december 2018
10:00 - 10:30
Lägg i kalender
Arrangör
Tillväxtverket / Verksamt.se
Boka/OSA
Plats
verksamt.se
Datum
12 december 2018
Tid
10:00 - 10:30

Välja företagsform

Livesänt webbseminarium på verksamt.se den 12 december kl. 10:00.

Genom att anmäla dig till webbseminariet så får du en påminnelse några timmar innan livesändningen börjar. Du kan också skicka in frågor på temat ”Välja företagsform”. 

 * När du anmäler dig till ett av våra webbseminarier sparas de uppgifter som du lämnar, i detta fall ditt namn och e-postadress, hos Tillväxtverket. Anledningen är att sparandet är nödvändigt för att vi ska kunna skicka ut en påminnelse till dig om när webbseminariet äger rum. När uppgifterna inte längre behövs tar vi bort dem. Uppgifterna används inte för något annat ändamål.

 


 

tvvbla.jpg  bolagsverket2173961.jpg   skatteverketlogoblogfull.jpg            

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Webbseminarium
10 dec 2018 (23:59)
Stängd
Tillväxtverket använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Tillväxtverket. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Tillväxtverket samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.