Invajo - Events tool

Reglab och Tillväxtverket bjuder in till Lärlabb:Hållbar utveckling

Stockholm
8 juni - 24 augusti 2022
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00
Arrangör
Tillväxtverket och Reglab
Boka/OSA
Plats
Stockholm
Datum
8 juni - 24 augusti 2022
Tid
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00
Bifogade dokument (1)

 

    reglabtvvgronpng.jpg

 

 

 

Välkommen till vårt gemensamma labb för att fördjupa arbetet med den nationella strategin för hållbar regional utveckling!

Reglab och Tillväxtverket bjuder in regioner och nationella myndigheter till två workshopar där vi utforskar hur vi ska jobba tillsammans för att genomföra den nya strategin.

Syftet är att lära känna varandra och våra olika förutsättningar, att identifiera nya möjligheter och eventuella hinder och framför allt: att lägga grunden för fortsatta samarbeten.

På programmet bland annat:

· Regionalpolitiken i går och i dag – samverkan är svårt, men viktigt.

· Regional utveckling – hur får vi perspektiven att mötas?

· Framsyn: Regional utveckling 2030.

· Så genomför vi strategin – dialog om konkreta case.

Ett detaljerat program för de två workshoparna kommer i början av februari.

Tid och plats:

· 8 juni

· 24 augusti

Vi ses i Stockholm, lokal meddelas senare. Boka redan nu! Varje organisation är välkommen att delta med 1-2 personer. Vi ser gärna att ni kan delta och anmäler er till båda träffarna då program och aktiviteter under de två tillfällena kommer att bygga på varandra.

Har du frågor eller funderingar, ta kontakt med Anna Ebenmark, Tillväxtverket, Anna.Ebenmark@tillvaxtverket.se, eller Catarina Lahti, Reglab, catarina.lahti@skr.se.

 
Välkommen!

 

 

tillvrgbfrisvgron5184.png             reglaglogo1rgb0020023737.jpg    

Bokning
Datum
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Tillväxtverket använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Tillväxtverket. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Tillväxtverket samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.