Invajo - Events tool

Utbildning för utbildare i ”Anbudsskola för sociala företag”

Tillväxtverket
Västgötagatan 5, Stockholm
Visa på karta
28 februari 2018
10:00 - 16:00
Lägg i kalender
Arrangör
Tillväxtverket
Boka/OSA
Plats
Tillväxtverket
Datum
28 februari 2018
Tid
10:00 - 16:00

evacarlssonbild.jpg

Tillväxtverket har tagit fram ett utbildningsmaterial om upphandlingar och konsten att lägga ett bra anbud riktade till arbetsintegrerande sociala företag.

Nu kan du som vill hålla i sådana utbildningar gå en en-dags utbildning för att få bättre kunskap om utbildningsmaterialet. För att vara en bra lärare är det viktigt att själv ha bra kunskaper i ämnet, upphandlingar och anbud är en snårig skog att förstå sig på så passa på att öka dina egna kunskaper för att sedan dela med dig till andra. 

Utbildare är Eva Ternegren, expert på upphandlingsfrågor från Coompanion Göteborg

Kaffe serveras från kl. 09:30.

Lunch och fika ingår.
Max. 20 deltagare, om vi får många anmälningar kommer en extra dag att genomföras i april/maj.

Deltagare som är involverade i projekt finansierade från Tillväxtverket kommer att prioriteras.  Ingen deltagaravgift men vid avanmälan senare än 2 dagar före utbildningsdagen debiteras ni 500 kronor.

Välkomna!

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Utbildning för utbildare i Anbudsskola för sociala företag
19 feb 2018 (23:59)
Fullbokat

Genom att boka så godkänner du även arrangörens villkor

Tillväxtverket använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Tillväxtverket. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Tillväxtverket samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.