Invajo - Events tool

Lunchkafé för livskraftiga landsbygder 8/9

Digitaltmöte med Zoom
8 september 2021
12:00 - 13:00
Lägg i kalender
Arrangör
Tillväxtverket
Boka/OSA
Plats
Digitaltmöte med Zoom
Datum
8 september 2021
Tid
12:00 - 13:00

Lunchkafé för livskraftiga landsbygder samtal över tallriken för kommuner, regioner och myndigheter

Välkommen till höstens lunchkaféer för livskraftiga landsbygder! Här lyfter vi goda exempel som gör att vi lär av varandra. Vi vill medverka till att vi alla utvecklar landsbygdsperspektivet i våra verksamheter. Tillväxtverket har samlat en del verktyg, metoder och arbetssätt från kommuner, regioner och andra myndigheter. Dem vill vi gärna diskutera, utveckla mer tillsammans och dela, förstås. Vi ses över en lunch!

Onsdag 8/9 kl 12.10-12.50

Kom och var med i samtalet och lär dig mer genom att ta del av exempel som handlar om en expertgrupp för landsbygdsfrågor, samhandlingstrappan som låter fler röster komma in och om byapengar och andra sätt att använda sina ekonomiska resurser som verktyg för att skapa delaktighet och lokalt engagemang.

Exemplen kommer från Länsstyrelsen Västerbotten, Region Jämtland Härjedalen, Varbergs kommun, Kramfors kommun och Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor.

Varmt välkomna!

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Digitaltmöte
6 sep 2021 (23:59)
0
Tillväxtverket använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Tillväxtverket. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Tillväxtverket samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.