Invajo - Events tool

Informationsmöte Interreg Europe

Digitalt möte i Teams
29 mars 2022
13:00 - 15:30
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Arrangör
Tillväxtverket
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Digitalt möte i Teams
Datum
29 mars 2022
Tid
13:00 - 15:30
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Informationsmöte Interreg Europe 2021 – 2027

Välkomna på ett första informationsmöte om det nya Interreg Europe programmet för 2021 – 2027.

Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) och Tillväxtverket i samverkan med Näringsdepartementet bjuder in svenska aktörer som är intresserade av att lära sig mer om det nya programmet och vilka möjligheter som finns för att söka projektmedel. Programmet planerar att öppna sin första utlysning i april.

Du kommer att få en presentation av programmet och kommande utlysningar för projektmedel samt inspiration och tips inför ansökan. Det ges även möjlighet att ställa frågor. Fullständig agenda hittar du till höger.  

Mötet hålls både på svenska och på engelska. Möteslänk skickas ut till anmälda deltagare innan mötet. 

Önskar du bjuda in en kollega så kan du klicka på "Skicka inbjudan vidare" som finns längre ner i inbjudan och där skriva in personens e-mailadress.
Det går inte att vidarebefodra mailet med inbjudan. 
Om Interreg Europe
Interreg Europa är ett interregionalt samarbetsprogram inom ramen för EU:s sammanhållningspolitik. Programmet stödjer utbyte av erfarenheter, innovativa tillvägagångssätt och kapacitetsuppbyggnad inom ramen för sammanhållningspolitiken och den regionala utvecklingspolitiken. Förutom finansiering av interregionala projekt har programmet en så kallad lärandeplattform med en rad aktiviteter och tjänster.

Aktiviteterna syfta till att göra programmets resultat tillgängliga för en bredd av aktörer. Vidare erbjuder plattformen tjänster som exempelvis expertstöd och nätverksmöjligheter mellan regionala utvecklingsaktörer. Målgruppen för programmet är regionala utvecklingsaktörer med policyansvar.

Programmet omfattar hela EU samt Norge och Schweiz och det finns därmed möjlighet att samarbeta med aktörer från hela Europa.

Mer information om programmet hittar du här: www.interregeurope.eu/

 

Varmt välkomna!
Christina Imander, Tillväxtverket
Helena Gidlöf, Sveriges Kommuner och Regioner
Maria Eriksson, Näringsdepartementet

 

ett samarbete mellan: 

rgbskrlogotype5893.jpg     loggaregeringskanslietrknsvrgb0025876.PNG     tvvgronlogga2864.jpg