Invajo - Events tool

Erfa-möte för Strategisk kompetensförsörjning

Södertälje Scandic Skogshöjd
Täppgatan 15, Södertälje
Visa på karta
13 - 14 november 2019
09:30 - 15:00
Lägg i kalender
Arrangör
Tillväxtverket
Boka/OSA
Plats
Södertälje Scandic Skogshöjd
Datum
13 - 14 november 2019
Tid
09:30 - 15:00
Bifogade dokument (1)

Erfa-möte för Strategisk kompetensförsörjning

Hej!

Du är särskilt inbjuden att delta vid Tillväxtverkets erfarenhetsträff på temat ”strategisk kompetensförsörjning” den 13 – 14 november i Södertälje.
Att hitta personal med rätt kompetens är företagens största hinder för tillväxt. Tillväxtverket har i uppdrag att dels stötta de regionalt utvecklingsansvariga i det regionala kompetensförsörjningsarbetet dels att främja regionernas kapacitet och genomförande när det gäller industrins omställning genom uppdraget Smart Industri i regionerna.
För att skapa ytterligare lärande mellan dessa två uppdrag bjuder vi in till en gemensam erfarenhetsträff där vi fokuserar på kompetensförsörjning och de utmaningar som vi tillsammans behöver möta för att skapa regional tillväxt. Det kommer att bli både gemensamma och uppdragsspecifika pass. Vårt mål är att vi ska inspireras och lära av varandra från teori till praktik. Vi kommer bland annat att ta del av goda exempel på hur regioner och företag arbetar med kompetensförsörjning och att lära oss om validering.

OBS! Erfarenhetsträffen är kostnadsfri.
För tillresande med behov av övernattning finns ett antal rum reserverade på Scandic Skogshöjd. Bokning och betalning sker direkt via hotellet (senast 15 oktober). Se länken i agendan och ange ERFA TVV vid bokning.

Inom regionalt kompetensförsörjningsarbete finns möjlighet att delta med två personer. Observera att deltagande på erfarenhetsträffen är obligatoriskt med minst en person per projekt för projektägare inom SMIR.
Antalet platser är begränsat men önskar ni anmäla ytterligare personer så ta kontakt med oss för avstämning.


Kontakt och frågor:
Maria Ljung Westin, maria.ljung.westin@tillvaxtverket.se, 08-681 91 14/Sms: 072-205 31 06

 

För mer information se bifogad preliminär agenda.

 

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Erfa-möte för Strategisk kompetensförsörjning
30 okt 2019 (23:59)
0
Tillväxtverket använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Tillväxtverket. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Tillväxtverket samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.