Invajo - Events tool

Affärer som ger samhällsnytta!

OOTO, Johanneberg Science Park
Sven Hultins gata 1-2, Göteborg
Visa på karta
29 november 2018
14:00 - 17:30
Lägg i kalender
Arrangör
Tillväxtverket
Boka/OSA
Plats
OOTO, Johanneberg Science Park
Datum
29 november 2018
Tid
14:00 - 17:30

Affärer som ger samhällsnytta!

antoniosbild.jpg

Priset Nyttigaste Affären och Tillväxtverket bjuder in till en eftermiddag där dem arbetsintegrerade sociala företagens samverkan med andra företag sätts i centrum. 

Vi presenterar ny kunskap inom området, lyfter fram goda exempel på samverkan och premierar en affärsrelation mellan ett arbetsintegrarande socialt företag och ett annat företag.


Program:
Kl. 14.00. Kaffe och registrering

Kl. 14.30-16.00. Resultaten från Tillväxtverkets senaste studie om arbetsintegrerande sociala företags samverkan med övriga näringslivet med goda exempel och diskussion.

Kl. 16.00. Prisutdelning av Nyttigaste Affären och efterföljande mingel med något ätbart och drickbart.

        nyttigastaffaren.png

       hsb.jpg

coompanion.png

 

Priset Nyttigaste Affären
Coompanion, HSB och Tillväxtverket delar varje år ut priset Nyttigaste Affären för att sätta fokus på hur företag kan göra verkligt nyttiga affärer – för sig själva, för kunderna och för samhället.

Det som belönas är ett affärssamarbete, så vinnarna är alltid minst två. Åtminstone en av aktörerna ska drivas demokratiskt, med samhällsnytta som drivkraft. Vinnarna ska ha en affärsrelation som ger ett mervärde – det kanske till exempel är klimatsmart eller skapar jobb åt personer långt från arbetsmarknaden.

Mer om Nyttigaste Affären och tidigare pristagare:
www.nyttigasteaffaren.se/

För frågor kontakta:
Ebba Westerberg,  projektledare Nyttigaste Affären, telefon:  0768 55 87 77
Antonio Tolj, Tillväxtverket, telefon: 08-681 65 99

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Affärer som ger samhällsnytta!
27 nov 2018 (23:59)
0
Tillväxtverket använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Tillväxtverket. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Tillväxtverket samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.