Invajo - Events tool

Öppna upp för nya företag!

Clarion Hotel Sign
Östra Järnvägsgatan 35, Stockholm
Visa på karta
26 mars 2020
09:30 - 16:15
Lägg i kalender
Arrangör
Tillväxtverket
Boka/OSA

Lärkonferens Främja nyanländas företagande

bildslutkonferens.jpg

Öppna upp för nya företag! 

Välkommen på lärkonferens för regerings­uppdraget Främja nyanländas företagande. Här får du träffa andra som arbetar med nyanlända och utrikes födda och ta del av mycket kunskap, erfarenhet och inspiration.

Arbetar du med företagande inom din region, kommun eller rådgivarorganisation så är du varmt välkommen att anmäla dig. Vi kommer bland annat presentera framgångsrika arbetssätt och berätta hur du kan nå ut. Du får också flera intressanta exempel på hur andra jobbat utifrån sina särskilda förutsättningar.

Hur kan vi tillsammans förbättra förutsättningarna för utrikes födda som kan och vill starta nya företag? Hur arbetar vi för att alla ska kunna ta del av de insatser som finns? Hur öppnar vi upp för nya företag? Arbetssätt, språk och nätverk är några av de frågor vi diskuterar under dagen.

Välkommen!

Läs mer på vår konferenswebb (sidan kommer att uppdateras löpande fram till konferensen). Du kan också läsa mer om vårt arbete med att främja nyanländas företagande på tillvaxtverket.se.

Det finns även möjlighet att följa mötet via webbsändning i realtid eller i efterhand på tillvaxtverket.se/livesandning. Ingen förhandsanmälan krävs.

Du får gärna skicka vidare inbjudan men du måste själv först tacka ja eller nej, längst ner på sidan, för att det ska fundera.

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Öppna upp för nya företag!
19 mars 2020 (23:59)
0
Tillväxtverket använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Tillväxtverket. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Tillväxtverket samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.