Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Tidningen Nära
Plats
Bryggarsalen
Datum
30 november 2019
Tid
17:00 - 20:00

Näras 10-års fest

Nära fyller 10 år och du är bjuden att fira med oss!

Boka in lördagen 30 november i Stockholm! Då är du varmt välkommen på Näras 10-årsfest. Och alla våra stjärnor finns där och minglar med just dig.

Röda mattan är utrullad. Brinnande facklor lyser upp din väg till Bryggarsalens entré i Stockholm. Och där inne väntar Näras andliga stjärnor på dig! Pierre Hesselbrand, Helena-Magdalena Ivekrans, Benny Rosenqvist, Anna-Lena Vikström, Ewa Olsson och Anna Strandlind – de är alla där och minglar, ger smakprov på hur de jobbar. Så passa på att ta bilder och prata med dem!

Det blir storseans, bubbel i glasen (alkoholfritt) och härlig musik från scenen. Tre festliga timmar med värme, glädje och andlighet.

Bryggarsalen ligger vid Odenplan, centralt i Stockholm, och vi har valt att fira när huvudstaden pyntats inför julen. När vintermörkret ramas in av tusentals lampor och julmarknaden i Gamla Stan är i full gång. Det här blir en magisk helg, det kan vi lova!

Julklapp att ta med hem, får du av oss på Nära <3

Plats: Bryggarsalen i Stockholm, Norrtullsgatan 12 N (vid Odenplan)

Tid: 30 november kl 17-20 (dörrarna öppnas kl 17)

Pris: 495 kr. (Du bokar din biljett här nedan genom att fylla i namn, telefonnummer och e-post, betalning sker direkt vid bokning.) En bekräftelse kommer på e-post så fort betalning är genomförd och motsvarar din biljett.*

I biljetten igår:

- Storseans
- Underhållning
- Alkoholfritt bubbel
- Mingel med våra andliga stjärnor
- Julklapp

*Observera att köpet är bindande - Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller ej vid köp av evenemangsbiljetter. När betalning har skett är kunden därför bunden av sitt köp.

Egmont Publishing AB (Eventavdelningen) använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Egmont Publishing AB (Eventavdelningen). Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Egmont Publishing AB (Eventavdelningen) samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.