Invajo - Events tool
Arrangör
Tidningen Nära
Plats
Stockholms Filmhus
Datum
25 november 2020
Tid
18:00 - 21:00

Välkommen till Näras Tacksamhetsdag!

Tacksamhet är ett fantasiskt sätt att få inre ro och därför vill vi på Nära bjuda in och tillsammans skapa en Tacksamhetsdag med varm gemenskap och mycket kärlek. 

Tillsammans med underbara Kristin Kaspersen och mediet Benny Rosenqvist kommer vi lyfta fram det ljusa, positiva och allt vi har att vara tacksamma för. Kristin har skrivit boken "Tacksamhet" berättar hur hon lärt sig vända negativa tankar till positiva för ett större välmående. Benny bjuder på medidation, healing och storseans. 

Allt detta ingår: 

  • Kristin och Benny samtalar om tacksamhet och ger oss goda råd på vägen.
  • Storseans med Benny Rosenqvist (18-års gräns)
  • Benny föreläser om att tänka positivt och bli en lyckligare människa.
  • Kärleksfull healing från Benny till oss alla. 
  • Skön gruppmedidation med ljus och kärlek i fokus. 
  • Boksignering med Kristin och Benny i pausen.
  • Du får Näras vackra Tacksamhetsbok i present!

 

Antalet platser på Bio Victor på Stockholms Filmhus är begränsade så boka i tid!

 

Vi följer utvecklingen kring covid-19 och kommer att vidta åtgärder om så uppmanas från myndigheterna. Som läget ser ut nu har vi för avsikt att genomföra eventet och du är varmt välkommen att ta kontakt med oss om du har några frågor.

 

Fullbokat: För tillfället är Näras Tacksamhetsdag fullbokad men lägg gärna till dig på väntelistan nedan, du kommer då att bli kontaktad om fler bljetter till kvällen blir tillgänliga.

Bokning
Sista bokningsdag
Pris (inkl. moms)
Antal
Näras Tacksamhetsdag 2020
25 nov 2020 (18:00)
395.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
Egmont Publishing AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Egmont Publishing AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Egmont Publishing AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.