Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Tidningen Nära
Plats
Hilton
Datum
10 februari 2019
Tid
13:00 - 17:00

Näras Hjärtedag

Välkommen på Näras Hjärtedag!

Tillsammans firar vi ALLA HJÄRTANS DAG med kärlek, värme och glada skratt.
Alla känslor är med! På scenen står två av Sveriges främstacmedier, Benny Rosenqvist från ”Svenska medium” och Andreas Österlund från ”Det okända”. Det blir föreläsningar, meditation, sång och musik. Och vi avslutar med en spännande storseans.

En eftermiddag att må bra av – helt i kärlekens tecken

 

Plats: Hotell Hilton, Guldgränd 8, Stockholm
Gå in i huvudentrén fram till receptionen och ta höger upp för trappan.

Tid: 10 Februari 13.00-17.00

Pris: 495 kr. (Du bokar din biljett här nedan genom att fylla i namn, telefonnummer och e-post, betalning sker direkt vid bokning.) En bekräftelse kommer på e-post så fort betalning är genomförd och motsvarar din biljett.*

 

*Observera att köpet är bindande - Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller ej vid köp av evenemangsbiljetter. När betalning har skett är kunden därför bunden av sitt köp.

Egmont Publishing AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Egmont Publishing AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Egmont Publishing AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.