Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Montenegro

Arrangör
Therése Hedén
Plats
Hotell Tara
Datum
9 - 13 oktober 2019
Tid
06:00 - 23:00

Montenegro 9-13 oktober 2019

BusinessMatch nätverksresa går i år till Montenegro. Vi kommer att bo strax utanför Budva centrum, alldelses vid havet. Under resan ska vi lära känna landet och varandra. Det blir en härlig blandning av kust och berg, mat och dryck, kultur och historia, aktiviteter och avkoppling.

Innan vi kommer till avresa så är det viktigt att vi får in fakta från er så att vi kan anmäla er på flyget, beställa rätt mat och planera våra aktiviteter på bästa sätt. Fyll i uppgifterna så snart som möjligt, dock senast 30 augusti.

Vi ser fram emot en givande resa i oktober!

Hedén & Jungander AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Hedén & Jungander AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Hedén & Jungander AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.