Invajo - Events tool

Lyft din lokala ideella förening på Järvaveckan

14 april 2020
23:59
Lägg i kalender
Arrangör
The Global Village
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!

Anmäl din förening till Järvaveckan 10-14 juni 

 

Vi som arbetar med Järvaveckan strävar efter att skapa fler förutsättningar för ideella föreningar och medlemmar i området att delta under evenemanget. Järvaveckan är en plattform att driva samhällsfrågor som är relevanta för Järvaområdet och för hela landet. Under fem dagar 10-14 juni förvandlas Spånga IP till en demokratisk mötesplats. Vi vill bygga fler broar och skapa fler kontakter mellan medborgare, föreningar, företag och politiker.

Du som ideell förening kan redan nu anmäla intresse för att få en utställarplats kostnadsfritt under Järvaveckan. Det är en möjlighet att lyfta era hjärtefrågor, värva nya medlemmar och nätverka.

 

Anmäl din förening redan idag 

Föreningar har börjat anmäla sig, så vänta inte med att anmäla er!

Ni kan anmäla vilka tider ni önskar delta i bokningsystemet nedan. Vi erbjuder två tider per dag. Varje förening kan anmäla intresse för max 2 pass (behöver ej vara samma dag). Vi återkommer om några veckor med bekräftelse. 

Följande två pass går att önska per dag:  

Pass 1: kl 11:00-15:00 

Pass 2: 15:00 - 19:00 

 

Ni kommer att dela föreningstält med minst en annan förening. Varje föreningar erbjuds en skylt, ett bord och två stolar. Observera att ni behöver anmäla intresse senast den 14 april.

Vill ni ha fler pass, så anmäl intresse nedan. Har vi kvar lediga pass efter den 14 april erbjuds de till föreningar på väntelistan. 

Har ni frågor och/eller funderingar, intresserad av att hålla i seminarier och/eller medverka på huvudscen i samverkan med andra lokala föreningar i området är ni varmt välkomna att kontakta: 


Joanna Jimenez

joanna.jimenez@theglobalvillage.se
079 107 27 70