Invajo - Events tool Skapa event gratis
Detta event har redan ägt rum!

Föreläsning med Lovisa "Lofsan" Sandström

Arrangör
the B-ROOM
Plats
Palladium
Datum
28 april 2017
Tid
18:00 - 19:30

Lovisa "Lofsan" Sandström

Lovisa ”Lofsan” Sandström har med 13 års erfarenhet som coach skapat effektiva och framgångsrika träningsupplägg, tagit fram metoder som ger mental styrka och hjälpt tusentals kvinnor att bygga starka, uthålliga kroppar med sunda värderingar. Hon är utbildad idrottslärare från GIH, personlig tränare, kostrådgivare och utbildad inom idrottspsykologi. Lofsan syns som träningsexpert på TV, i olika tidningar och skriver träningsböcker såsom Stora löparboken för kvinnor, Stora träningsboken för kvinnor och Lofsans mammaträning. Du hör henne i Träningspodden varje vecka, Sveriges största podd om träning och hälsa. Lofsangruppen är hennes PT Online-tjänst, du coachas varje dag direkt i egen app. Läs mer här.

Lofsans föreläsning handlar den här kvällen om hur du skapar framgångsrika träningsprogram inriktat mot ökad hälsa, större muskelstyrka och prestationsinriktad konditionsträning. Innehållet vänder sig till dig som vill ha inspiration till träning i ett längre perspektiv med fokus på hållbarhet. Du kommer att få med dig konkreta verktyg som hjälper dig att planera, genomföra och utvärdera din egen träning. Lovisa står för hållbar och meningsfull träning, hälsa i ett livslångt perspektiv och träningsfeminism, där du väljer dina egna träningsideal.

Vill du dessutom träna med Lofsan? Då ska du boka följande tilläggspaket:

Styrketräning baserad på Stora träningsboken för kvinnor, 29:e april.

Plats - the B-ROOM, Regementsgatan 9, 352 50 Växjö
Tid - meddelas senare

Löpning baserad på Stora löparboken för kvinnor, 29:e april

Plats - utomhus
Tid - meddelas senare


default
the B-ROOM använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av the B-ROOM. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, the B-ROOM samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.