Invajo - Events tool Skapa event gratis

Stark genom klimakteriet - yoga och föreläsning med Monika Björn

Arrangör
the B-ROOM, Betty Wassenius
Plats
the B-ROOM, Växjö
Datum
19 september 2019
Tid
18:00 - 20:30

Nämn ordet klimakteriet och de flesta tänker på något negativt. Men så behöver det inte vara! Författaren och träningsexperten Monika Björn pratar med både humor och allvar om hur vi själva kan påverka vårt välmående.

"Stark genom klimakteriet" är en föreläsning för aktiva kvinnor mellan 35-60 år, som vill ta makten över sin egen hälsa. En föreläsning som visar att det finns hopp - och att det finns många saker man själv kan göra för att må bättre under en för många tuff tid i livet.

Föreläsningen, precis som Monikas bok med samma namn, vänder sig framför allt till kvinnor, men även till alla dem som jobbar med kvinnor på daglig basis: läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, personliga tränare, yogalärare m.m.

En sak är ju trots allt säker, förr eller senare hamnar hälften av befolkningen i klimakteriet och då är det bra att veta vad du kan göra åt de vanligaste besvären.

Vi startar med 60 min yoga och avslutar med 75 min föreläsning. Möjlighet finns att boka enbart föreläsning om man så önskar.

Egen yogamatta medtages.

Varmt välkomna!
_____

Om Monika Björn:

Monika Björn har arbetat med träning och hälsa i över 25 år, både i Sverige och internationellt. Hon introducerade träningsformen Spinning i Europa, Asien, Mellanöstern och Australien i över 10 års tid. Monika brinner passionerat för träning, rörelse och kvinnohälsa. Idag driver hon en yogaskola, anordnar retreats, är delägare i en PT-studio där hon tränar både motionärer och elitidrottare, samt föreläser för och inspirerar både instruktörer och noviser land och rike runt. Hon är också en av upphovskvinnorna till det framgångsrika yogakonceptet Hot MOJO.

Monika har en fil kand i idrottsvetenskap och psykologi från Göteborgs Universitet.

2017 släppte hon sin första bok ”Yoga för dig som tränar” och i november 2018 publicerades bok nummer två: ”Stark genom klimakteriet” (Norstedts).

Bokning
Sista bokningsdag
Pris (inkl. moms)
Antal
Yoga & föreläsning
19 sep 2019 (18:00)
650.00 SEK
Fullbokat
Föreläsning
19 sep 2019 (19:15)
395.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
the B-ROOM använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av the B-ROOM. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, the B-ROOM samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.