Invajo - Events tool
Plats
Tekniska museet
Datum
18 juni - 13 augusti 2018
Åldersgräns
11-14 år

Lovkurs i programmering (fördjupning)

Fördjupningskurs i 4 dagar för de som har gått en lovkurs i programmering med Scratch på museet tidigare. För barn 11 – 14 år.

Under fyra dagar kommer vi utforska programmeringsvärlden i ett bredare perspektiv än under grundkursen. Deltagarna kommer få bekanta sig med det nya populära programmeringsverktyget micro:bit och även det några år äldre Ev3 Mindstorms-robotarna från LEGO. Fokus under veckan kommer att ligga på verktyget Defold, som är en spelmotor precis som Scratch, men för mer avancerade spel. I Defold programmerar vi inte längre med blockkod utan vi tar steget in i den större programmeringsvärlden med scripting, genom språket LUA. Veckan är fylld med problemlösning på olika sätt och sätter sprätt på geniknölarna!

Barnet behöver behärska engelska då Defold inte finns på svenska.

Man deltar utan vuxen eller andra familjemedlemmar. Två pedagoger leder kursen. 

- Vi använder museets laptops. Ta med er hörlurar och egen datormus.
- Max 20 deltagare per kurstillfälle.
- Ålder: 11 – 14 år.
- Tider: tisdag - fredag kl 10 - 15 (påsklov). Måndag - torsdag kl 10-15 (sommarlov).
- Kursavgift: 1600 kr/person. 
- Ta med mellanmål och egen lunch som vi äter tillsammans.

Se tillgängliga datum och anmäl nedan.

Avbokningsregler och villkor: 
Avboka senast 14 dagar innan kursstart. Om kursdeltagaren uteblir eller om du avbokar senare än 14 dagar innan kursstart återbetalas inte kursavgiften.

Bokning
Datum
Pris
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
Tekniska museet använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Tekniska museet. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Tekniska museet samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.