Invajo - Events tool
Plats
Tekniska museet
Datum
17 januari - 21 mars 2018

Lärarfortbildning i programmering (grundkurs)

I vårens lärarfortbildning kan du lära dig hur du stärker elevernas digitala kompetens, framförallt genom att använda programmering som ett tydligt inslag i matematik och teknik och även andra ämnen som svenska och bild mm, för att möta regeringens nya direktiv.

I fortbildningen varvas teori med praktiska övningar där du får prova flera olika programmeringsverktyg som Scratch och micro:bit.

Inga förkunskaper krävs.

Har du redan erfarenhet kan vår fördjupningskurs under två tillfällen vara ett bättre alternativ för dig, läs mer här.

Datum: 17 januari eller 21 mars, välj datum och anmäl dig nedan.

Tid: kl 16.30 - 19.30

Pris: 1000 kr/person, lättare förtäring ingår. För 200 kr kan du köpa ett kit med micro:bit och USB-kabel att ta med hem.


Villkor: Maxantal 20 lärare och minst 10 lärare för att kursen ska genomföras. Egen dator tas med (ej läsplattor). 

Avbokningsregel: Avbokning ska ske skriftligen till följande e-postadress: skolbokning@tekniskamuseet.se senast två veckor innan kursstart, i annat fall debiteras full kursavgift.

  

 

 

Bokning
Datum
Pris
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
Tekniska museet använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Tekniska museet. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Tekniska museet samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.