Invajo - Events tool
Plats
Tekniska museet
Datum
27 november 2017
Tid
08:45 - 16:30

Brainchild - Hur bemöter skolan bäst särskilt begåvade elever?

Hur ska ett barn som lär sig ovanligt snabbt, lätt blir uttråkat av repetition och tänker intensivt bäst bemötas? Särbegåvade barn som inte får stimulans på rätt nivå kan bli inåtvända eller stökiga. Hur ska skolan arbeta för att göra lektionerna stimulerande för alla parter? 

Välkommen till höstens stora konferens om särskild begåvning. Dagen är riktad till alla yrkesverksamma som arbetar med skola; pedagog såväl som ledning. Tekniska museet bjuder in till en dag fullmatad med inspirerande föreläsningar och ger verktyg för att arbeta på ett inkluderande sätt med särbegåvade barn.

Några av frågorna som kommer att tas upp är varför och hur särskilt begåvade elever ska identifieras och stödjas i klassrummet och vilka krav som ställs i den nya skollagen. Detta och mycket mer!

Vårt mål med konferensen är att öka förståelsen för särskilt begåvade barns sätt att fungera samtidigt som vi ger vägledning i det fortsatta arbetet med att tillgodose deras behov. Vi har bjudit in några av landets främsta experter på särskild begåvning, som kommer att erbjuda många nya insikter och metoder.

För mer information och preliminärt schema, besök www.brainchild.org/pro (uppdateringar sker löpande).

 

Datum: 27 november

Tid: Kl 8.45 - 16.30, frukost serveras från kl 8.45.

Pris: 1000 kr (inkl. moms) frukost, lunch och eftermiddagskaffe ingår.

Anmäl nedan!

 

Avbokningsregler och villkor:

Avbokning ska ske skriftligen till följande e-postadress: skolbokning@tekniskamuseet.se senast två veckor innan eventet, i annat fall debiteras full avgift.

 

Genom att anmäla dig till eventet godkänner du att både Tekniska Museet och Brainchild får ta del av den inskickade informationen och informera via mail om detta och framtida utbildningstillfällen.