Invajo - Events tool

Upplev Nürburgring med oss!

Arrangör
Teknikens Värld
Plats
Nürburgring
Datum
5 - 7 oktober 2018
Tid
2018-10-05 00:00 - 2018-10-07 00:00

Följ med Teknikens Värld och Richard Göransson till Nürburgring!

Nürburgring! Följ med Teknikens Värld och Richard Göransson till den mytomspunna banan där drömmar uppfyllts, stjärnor kraschat och oändliga legender skapats. En helg som ingen motorentusiast får missa!

Vi börjar helgen med studiebesök hos några av tillverkarna i området, innan det är dags att kika på träning inför helgens VLN-race. Vi får därefter ett föredrag av Richard Göransson som berättar om sin karriär och om den fascinerande Nürburgring.

På lördagen väntar en heldag med racing. Först ut är kvalet till VLN-racet och ett besök hos något av de stora teamen i deras depå. Därefter kollar vi på starten av racet från huvudläktaren innan vi tar oss runt till olika nyckelplatser runt om klassiska Nordschleife för att följa racet. Vi avslutar dagen med en genomgång av racingteori inför söndagens späckade dag på banan.

Vi avslutar resan på topp. Söndagen bjuder både på egen körning på banan samt medåkning med Richard Göransson. Det blir en dag som sent ska glömmas! 

 

PRIS

Prenumerant: 29.990 kr

Icke-prenumerant: 30.990 kr

Enkelrumstillägg: 1400 kr

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Del i dubbelrum - 29.990kr (prenumerantpris)
17 juni 2018 (23:59)
0
Enkelrum - 31.390kr (prenumerantpris)
17 juni 2018 (23:59)
0
Bonnier Magazines & Brands AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier Magazines & Brands AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier Magazines & Brands AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.