Get people together
Detta event har redan ägt rum!

Hur skapar jag mer tid?

Arrangör
Chantal Nakunzi
Plats
Olof Palmes gata 23
Datum
20 februari 2020
Tid
17:30 - 19:30
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Välkommen till inspirationskväll!


Välkommen att inspireras och ta del av goda exempel från verkligheten på hur man kan skapa mer tid för patientmötet!
CGM och TechTrade hälsar dig välkommen till en inspirationskväll där vi under ett par timmar presenterar olika lösningar för hur ni kan få stöd och hjälp i att jobba smartare och mer effektivt i verksamheten.
Från CGM deltar bland andra verksamhetskonsult Daniel Alonso Rönnberg. Han kommer att berätta om hur man kan verksamhetsanpassa TakeCare genom CGM:s uppskattade kundanpassade workshops ”Verksamhetsutveckling med TakeCare”.

Från TechTrade deltar bland andra grundare och vd Jan Lindblad. Han kommer att berätta om hur man enkelt kan komma igång med digitala vårdmöten med CarePlatform - som ett komplement till de fysiska besöken. Han kommer också att berätta om självincheckning med CGM Welcome som kan hjälpa till att minska trycket i receptionen. TechTrade kommer även berätta hur man utvecklar vården med ett bra verksamhetsanpassat IT-stöd och standardisering.

Agenda

 • 17:30 - 18:00 Registrering och mingel
 • 18:00 - 18:30 TechTrade 
            - Presentation av CarePlatform 
            - CGM Welcome
            - Er IT avdelning 
 • 18:30 – 18:45 Kaffepaus – bensträckare
 • 18:45 - 19:30 CGM   
            - Verksamhetsutveckling med TakeCare
            - Hur få ett mer effektiv arbetssätt i TakeCare

Frågestund 

 

Antalet platser är begränsat så anmäl dig direkt för att säkra en plats.

Eventet är kostnadsfritt men vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än 48 timmar innan evenemanget startar debiteras en så kallad No show-avgift på 200 kronor.

 
Välkommen att mingla med oss!

 

Har du frågor?

För CGM kontakta Heléne Coranda på helene.coranda@cgm.com, 018-470 26 00

För TechTrade kontakta Chantal Nakunzi på cn@tti.se, 08-1240 5625 

techtradecreatestimehorisontelldivider400x78fortnox.jpgcgmlogga.jpg

TechTrade International använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av TechTrade International. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, TechTrade International samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.