Invajo - Events tool Get people together
Detta event har redan ägt rum!

HOUSEWARMING PARTY

Arrangör
TechTrade
Plats
TechTrade
Datum
2 april 2020
Tid
16:00 - 22:00

Vi ställer in Housewarming Party

Med tanke på rådande samhällsspridning av coronaviruset (Covid-19), och att Folkhälsomyndigheten avråder från större folksamlingar har vi valt att ställa in TechTrades Housewarming Party 2 april.

Vi återkommer längre fram med ett nytt datum när läget åter är stabiliserat.

Ta hand om er!

 

TechTrade har mycket att fira och vi vill göra det med dig.

  • Vi har fyllt 25 år
  • Vi har flyttat till nya lokaler i Kista och öppnat upp kontor i Göteborg och Helsingborg
  • Vi har i år blivit ett Gasell-företag

Vi kommer berätta om vår resa från att vara lokalt IT-företag i Norra Stockholm till att bli ett nationellt bolag som har fokus på att skapa mer tid för patienter innom svensk vård.

Du kommer också släppas innanför dörrarna till vår innersta och låsta del för att se hur vi arbetar för att hjälpa i ert arbete.

Du får ta del av våra insikter på framtidens digitalisering och e-hälsa.  

Kvällen bjuder på lite tilltugg och dryck, musik och en härlig stämning i TechTrades nya lokal. Vi hoppas att du vill vara med!

Bjud med alla dina kollegor och anmäl dig nedan.

Techtrade International AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Techtrade International AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Techtrade International AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.