Invajo - Events tool Get people together
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Sylog Väst & A Society
Plats
L's Resto
Datum
22 februari 2019
Tid
07:30 - 09:00

Frukostseminarie med Vinnande Attityder

Sylog Väst och A Society bjuder in till frukostseminarie med temat "Vinnande Attityder" med Paal Evjenth.

Att hålla sig positiv och ha en vinnande attityd är nyckeln till framgång. Detta inkluderar att tro på sig själv. För att citera den berömde Henry Ford: ”Oavsett om du tror att du kan eller om du tror att du inte kan kommer du alltid ha rätt.” Paul Evjenth kommer på att entusiastiskt sätt berätta nyttan i att ha en vinnande attityd…

Paal brinner för sina ämnen. Han har utbildat och föreläst om försäljning, vinnande attityder, positiv psykologi, medarbetarskap, eget ansvar, och kundservice i Sverige och övriga Europa i över 30 år. Hans smittande entusiasm, kunnighet och rika erfarenhet har gjort honom till en av Sveriges mest uppskattade och bokade föreläsare. Han är ett levande bevis på att positiva attityder sprider sig.

Som barn är vi utrustade med en naturlig positiv inställning. Ingen belönas heller för sin negativitet. Trots det finns det många vuxna som går runt med negativa, rent av försurade, attityder. I alla företag finns dessa negativa kulturbärare, som om de tillåts få övertaget kommer att ha ihjäl organisationen. Paal talar om hur våra attityder skapas, och om hur man med enkla grepp kan ändra vanor för att utveckla en positiv och vinnande attityd.

Anmäl dig redan nu för att säkra din plats! Det finns 70 platser och det är först till kvarn som gäller.

Vi ses!

Sylog Väst

A Society

Sylog Väst & A Society använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Sylog Väst & A Society. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Sylog Väst & A Society samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.