Invajo - Events tool Skapa event gratis
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Sylog Väst
Plats
Sylog Väst
Datum
8 oktober - 19 november 2019

Programmeringskurs för teknikstudenter

Välkommen på en kurs för programmering och introduktion till machine learning i Sylog Västs regi!

Kursen har som mål att utforska grunderna till machine learning och att ge deltagarna chansen att få inblick i mjukvaruutvecklarnas värld. Det finns inga förkunskapskrav då vi kommer att fokusera på att skaffa oss grundläggande kunskaper inom Python. Vi kommer att använda den kunskapen för att utforska koncept som datamodeller, algoritmer, mjukvaruarkitektur och utvecklingsprocesser. Kursen hålls på engelska så att vi lär oss hur man kan formulera problembeskrivning inom mjukvaruutveckling för att kunna effektivt utnyttja sökmotorer för att hitta den hjälp man behöver.

Kursen kommer hållas vid fyra tillfällen; 8 oktober, 22 oktober, 5 november och 19 november och tiden vid alla tillfällen är från klockan 15:30 till cirka 17:00. För att uppnå kursens mål är tanken att man deltar på alla tillfällen. Sylog Väst bjuder på något att äta och dricka under workshopparna och du kommer att ha möjlighet att ställa frågor under tiden samt på en kanal i den sociala plattformen Discord under och efter kursens gång. Mer information om detta kommer förmedlas innan kursstart.

Antalet deltagare på kursen är begränsad. Att anmäla sig här är inte en garanti att du blir antagen till kursen. Om du anmäler dig kommer du, förutom en bekräftelse på din intresseanmälan, få ytterligare en bekräftelse om du är antagen till kursen.

Sylog är ett IT-konsultbolag som erbjuder specialiserade konsulter inom systemutveckling, agil ledning, projektledning, design, test, configuration management samt integration av programvara. För mer information, gå in på www.sylog.se/göteborgskontoret.

Sylog Väst använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Sylog Väst. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Sylog Väst samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.