Invajo - Events tool
Arrangör
Sweden Fashion & Beauty Day
Plats
Stockholm Waterfront
Datum
21 oktober 2017
Tid
12:00 - 19:00

VÄLKOMMEN TILL SWEDEN FASHION & BEAUTY DAY - SVERIGES NYA MODEFESTIVAL!

Den 21 oktober är det dags för Sweden Fashion & Beauty Day i Stockholm, ett dagsevent som vänder sig till alla som är mode- och skönhetsintresserade.

Dagen innehåller mängder av aktiviteter och happenings för dig som besökare i nära samarbete med våra partners. Lyssna på trendtalks med våra chefredaktörer och spännande gäster, ta del av workshops, stylingtips, modefotografering, intervjuer och mycket annat inom mode och skönhet. Som en del av programmet på stora scenen kommer även det prestigefyllda priset Damernas Värld Guldknappen att delas ut. Bakom modefestivalen står några av Sveriges starkaste varumärken inom mode- och skönhet: Damernas Värld, mama, Styleby och VeckoRevyn.

Välkommen till en modefestival utöver det vanliga!

DÖRRARNA ÖPPNAS: 

Guldbiljett: kl 12.00

Foajeébiljett med tillval modevisningen: kl 12.00

Foajébiljett: kl 13.00 

fablogovarumarke.png

 

Välj en biljett som passar just dig!

(Läs mer om programpunkterna här)

biljetteraug.jpg

Biljetten är inte avbokningsbar.

Bokning
Pris
Antal
FOAJEBILJETT kl. 13-19
195.00 SEK
0
Tillval Modevisning kl. 12-13
100.00 SEK
0
GULDBILJETT kl. 12-19 Modevisning ingår
495.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)

Genom att boka så godkänner du även arrangörens villkor

Kommentera

Bonnier använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.