Invajo - Events tool

Cykelturismdagarna 2020-03-20

Stockholmsmässan
Mässvägen 1, Älvsjö
Visa på karta
20 mars 2020
10:00
Lägg i kalender
Arrangör
Sweden by Bike Event
Boka/OSA
Plats
Stockholmsmässan
Datum
20 mars 2020
Tid
10:00

Ökar hållbarheten med fler cykelturister?

Ett stadigt ökande intresse för naturturism och hållbara reseprodukter ger Sverige slagläge. Cykelturismen har uppenbara fördelar när det gäller miljö och har en betydande potential för ekonomisk tillväxt i glesbygden. Flygresor ifrågasätts och fenomen som ”hemester” och ”långsamt resande” vinner mark. Hur resonerar svensk besöksnäring för att hitta den hållbara utvecklingen? Var kommer cykelturismen in i bilden? Hur utvecklar och paketerar man hållbara produkter? Vad kan cykelturister betyda för handel i stadskärnor och ekonomisk hållbarhet? 

Välkommen till ett seminarium om svensk cykelturism som försöker se kritiskt på en lovande framtid för besöksnäringen! Cykelturismdagarna arrangeras fredagen den 20 mars 2020 på Stockholmsmässan i Älvsjö i anslutning till Svenska Cykelmässan.

Du får gärna dela denna inbjudan och sprida informationen vidare i ditt nätverk!

Obs! Begränsat antal platser. Pris 3.600 kr + moms per deltagare. Förmiddagskaffe, lunch och eftermiddagskaffe samt en entrébiljett till Svenska Cykelmässan ingår i priset. Anmälan är bindande men kan överlåtas till annan person. Betalning sker via faktura i förskott.

cykelturismdagarnafinalmini3274.jpg

Bokning
Pris (ex. moms)
Antal
Seminarium 2020-03-20
3600.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
Sweden by Bike AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Sweden by Bike AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Sweden by Bike AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.