Invajo - Events tool

Cykelturismdagarna 2019-03-15

Svenska Mässan, Göteborg
Mässans gata 24
Visa på karta
15 mars 2019
10:00 - 17:00
Lägg i kalender
Arrangör
Sweden by Bike Event
Boka/OSA
Plats
Svenska Mässan, Göteborg
Datum
15 mars 2019
Tid
10:00 - 17:00

Nytt branschseminarium om svensk cykelturism

Positiva egenskaper när det gäller klimatpåverkan, minskad trängsel, folkhälsa och upplevelse av livskvalitet sätter cykling i fokus i det moderna samhällets mobilitet. En växande svensk cykelturism har samma fördelar och innebär dessutom möjligheter till ekonomisk tillväxt, ökad sysselsättning och utvecklingsmöjligheter utanför de stora städerna.

Potentialen är stor enligt utredningar och sektorns egen uppfattning. Samtidigt är cykelturism ett område med många beröringspunkter och ibland ganska komplexa målkonflikter mellan olika typer av aktörer. 

Välkommen till ett branschseminarium om svensk cykelturism som ser till helheten och det som krävs för att destinationer ska kunna gå från lovande till framgångsrika. Cykelturismdagarna arrangeras fredagen den 15 mars 2019 på Svenska Mässan i Göteborg i anslutning till Svenska Cykelmässan

Obs! Begränsat antal platser. Pris 3.600 kr + moms per deltagare. Förmiddagskaffe, lunch och eftermiddagskaffe samt en entrébiljett till Svenska Cykelmässan ingår i priset. Anmälan är bindande men kan överlåtas till annan person. Betalning sker via faktura i förskott.

cykelturismdagarnafinalmini.jpg

Bokning
Pris (ex. moms)
Antal
Seminarium 2019-03-15
3600.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
Bergstrand Utveckling AB c/o Sweden by Bike använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bergstrand Utveckling AB c/o Sweden by Bike. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bergstrand Utveckling AB c/o Sweden by Bike samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.