Invajo - Events tool

Ny utbildning: Cykelturism för lokal tillväxt

Centralplan 3
Centralplan 3, Stockholm
Visa på karta
13 september - 22 november 2018
Arrangör
Sweden by Bike & Erik Svedin
Boka/OSA
Plats
Centralplan 3
Datum
13 september - 22 november 2018

Utbildning i två steg

Arbetar du inom en kommun eller region och har ambitionen att snabbt få igång en positiv utveckling inom cykelturism och andra utomhusaktiviteter? Vill du ta tillvara på de goda utvecklingsmöjligheter som finns när man kombinerar fördelarna med landsbygd och storstad? Det här är en kostnadseffektiv tvådagarsutbildning om affärsmöjligheter, ekonomisk nytta och hur man använder befintlig infrastruktur på ett optimalt sätt.

Nu råder högkonjunktur men när ekonomin försvagas är det en stor fördel att ha förberett sig och ha en fungerande, konkurrenskraftig modell för hållbar cykel- och utomhusturism på plats. 

Vi kommer bland mycket annat gå igenom olika sätt att navigera, cykelmodeller för olika behov, prata om kombinationspaketering, diskutera utmaningar och hitta lösningar på logistiska svårigheter.

Vi varvar teori med praktiska övningar. När vi träffas andra gången har du hunnit fundera på dina lokala förutsättningar och får konkret hjälp att utveckla ert erbjudande under en workshop. Vi börjar kl 10 och avslutar kl 16 vid båda tillfällena.

Anmälan är bindande och återbetalas ej, men du kan överlåta din plats till en kollega. Betalning sker via faktura. 

Pris: 6.400 kr* (exkl moms) 

*Gå tre betala för två

Utbildningen består av två separata utbildningstillfällen. Välj datum nedan både för steg 1 och steg 2.

Bokning
Datum
Pris (ex. moms)
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
Bergstrand Utveckling AB c/o Sweden by Bike använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bergstrand Utveckling AB c/o Sweden by Bike. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bergstrand Utveckling AB c/o Sweden by Bike samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.