Invajo - Events tool

Smygpremiär: Vår tid är nu säsong 3

Arrangör
Sveriges Television AB
Plats
Folkets Hus & Parker
Datum
27 oktober 2019
Tid
15:00

Premiären för den tredje säsongen av Vår tid är nu närmar sig med stormsteg. Nu har du chansen att se de första två avsnitten före alla andra på bio.

Smygpremiären går av stapeln söndag den 27 oktober och arrangeras tillsammans med Folkets Hus & Parker på följande orter: Boden, Söråker, Kärrtorp, Oskarshamn, Helsingborg och Trollhättan. Varje ort besöks av några av seriens skådespelare och upphovspersoner.

SVT rullar ut röda mattan och bjuder alla på popcorn och läsk. Vi uppmanar publiken att klä sig i tidstypiska kläder (säsong 3 utspelar sig 1968-1971). Det är såklart frivilligt men bästa utklädsel vinner fint pris!

Det är fri entré och platserna begränsade. 

Varmt välkommen!

SVT

#VTN3

Bokning
Antal
Boden (Sagabiografen)
0
Söråker (Bio hjärtat)
Fullbokat
Stockholm (Kärrtorp, Biograf Reflexen)
Fullbokat
Oskarshamn (Sagabiografen)
Fullbokat
Helsingborg (Röda Kvarn, från kl. 17.00)
Fullbokat
Trollhättan (Hebeteatern)
Fullbokat
Sveriges Television Aktiebolag använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Sveriges Television Aktiebolag. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Sveriges Television Aktiebolag samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.