Invajo - Events tool
Plats
Stockholms Konserthus
Datum
14 augusti 2019
Tid
17:00 - 21:00

Blicken mot världen

En helkväll med SVT:s korrespondenter
SVT:s utrikeskorrespondenter arbetar över hela världen och det är inte ofta alla är i Sverige samtidigt. Men nu händer det! Välkommen till en helkväll där du möter våra korrespondenter och kan ställa dina frågor.

Under kvällen tar vi med dig på en resa genom världen. Hur mår den egentligen? Vi pratar klimat, demokrati, supermakter, Europas utmaningar. Och du får en exklusiv inblick i arbetet bakom kulisserna och om villkoren för fri journalistik i världen. 

Värd för kvällen är Camilla Kvartoft. 

17.00 - 18.30 Mingel
I foajén kommer du att kunna mingla med SVT:s korrespondenter, uppleva deras vardag genom VR och ta del av våra fotografers foton från hela världen.

Lättare mat och dryck finns till försäljning i Konserthusets barer.

19.00 - 21.00 TV-sändning
Eventet direksänds på SVT Play. Platserna i stora Salen ska vara intagna senast kl. 18:30. Direktsändning slutar kl. 21:00. Eftersom att det är en tv-sändning så är det viktigt att du är där i god tid. 

Varmt välkommen!

Sveriges Television 

Anmälan är obligatorisk, först till kvarn gäller. Det är fri entré, dock debiteras du 250 kronor om du efter anmälan inte dyker upp/avanmäler mindre än 48 timmar före eventet. Detta för att så många som möjligt ska få chans att komma.