Invajo - Events tool Skapa event gratis
Detta event har redan ägt rum!

Möt finalisterna i Årets Kronobergare

Arrangör
Sveriges Radio P4 Kronoberg
Plats
Palladium
Datum
16 december 2019
Tid
19:00 - 20:30

Lär känna årets fem finalister

I år har du möjlighet att för första gången möta våra finalister i Årets Kronobergare i ett fördjupande samtal på Palladium den 16/12!
 

Åby-Tjuredas bandylag, friidrottaren Angelica Bengtsson, artisten John Lundvik, Augustpristagare Oskar Kroon och mediaprofilen Irena Pozar är kandidaterna till årets pris. Programledarna Jocke Wallgren och Jenny Berntson Djurvall håller i samtalet live inför publik den 16 december på Palladium i Växjö.

Vi bjuder på lättare förtäring, P4 Nästa-vinnaren Tim Lööv spelar i foajén. Välkomna!

 

Evenemanget är gratis.

 

Priset delas sedan ut på Grand Samarkand 20/12. Röstningen på de fem finalisterna pågår från 6/12 till 18/12.

 

 

 

Sveriges radio P4 Kronoberg använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Sveriges radio P4 Kronoberg. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Sveriges radio P4 Kronoberg samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.