Invajo - Events tool

PRIVAT SHOPPING

Svenskt Tenn
Strandvägen 5, Stockholm
Visa på karta
9 november - 16 december 2021
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00
Arrangör
Svenskt Tenn
Boka/OSA
Plats
Svenskt Tenn
Datum
9 november - 16 december 2021
Tid
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

JULHANDLA PRIVAT PÅ SVENSKT TENN

 

Stämningsfull julmusik hörs i varje rum. Från adventsstjärnorna sprids ett varmt sken i butiken. Borden dignar av glimmande juldekorationer och granen är klädd i handmålade julkulor, skimrande mässingshängen och spröda, handvikta pappersblommor.
 
I år kan du julhandla privat på Strandvägen 5. På vardagkvällar, när butiken stängt för dagen, har du möjlighet att besöka oss för att i värme och stillhet handla tillsammans med en liten grupp vänner, familj eller kollegor.
 
Under kvällen får du ostört botanisera bland hela Svenskt Tenns sortiment. En säljare finns på plats, dedikerad dig och ditt sällskap, och kan berätta närmare om produkterna, hantverket och företagets historia.

 

Eventet är kostnadsfritt och går att boka för grupper upp till 15 personer.

Bokning
Datum
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Svenskt Tenn AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Svenskt Tenn AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Svenskt Tenn AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.