Invajo - Events tool

Familjedagarna 2019

Arrangör
Svenska von Platen-Föreningen
Plats
Ystad Saltsjöbad
Datum
3 - 5 maj 2019
Tid
15:00 - 14:00

FAMILJEDAGARNA 2019

PROGRAM OCH INFORMATION OM FAMILJEDAGARNA 

Familjedagarna 2019 äger rum 3-5 maj i Ystad med omnejd. Detta för att vi glädjande nog har möjlighet att inta vår traditionsenliga Familjemiddag på släktgodset Övrabyborg!

Boendet sker på fantastiska Ystad Saltsjöbad (bokning sker här till höger eller längre ner på sidan)

Välkomstmiddagen på fredag har ett lite annat upplägg än tidigare års familjedagar. Vi samlas för drink 19.00 och intar sedan en gemensam, sittande middag. Däremot är det ingen placering, så man kan absolut sitta tillsammans med de familjemedlemmar som man inte har träffat på länge.

Under middagen kommer vi i styrelsen berätta lite om vårt arbete, samt att några av släktens stipendiater kommer berätta om de studier/ yrkesval de fått stöd för att genomföra. 

På lördag förmiddag finns det två aktiviteter att välja mellan:

1) Bussresa genom vackra Österlen mot intressanta besöksmål.

9.00 lämnar vi YSB för att med början i Ystad stadskärna där vi bland annat passerar Villa Platen, uppfinnare Baltzar v P:s hem.

Färden går vidare till Bollerup, idag häst-och lantbruksgymnasium, men en gång ägt av hovmarskalk och överstelöjtnant Achates Carl v P. som lär ha spelat bort egendomen till Karl XIV Johan. Därefter stannar vi till på Smedstorp, ett av Skånes äldsta gods, som ägdes av generallöjtnant Carl Gustaf v P. i början av 1800-talet.

Målet för resan är Kronovalls slott, som numer förvaltas av Riddarhuset och är hotell och restaurang. Här får vi en specialvisning av slottet där vi också serveras lunch. Vi lämnar Kronovall ca. 13.00 för återresa till vårt hotell.  

2) De i släkten som spelar golf kan välja att delta i Föreningens golftävling som äger rum på Tomelilla Golfklubb. Läs mer här. Anmälan görs längre ner på denna sida.

På lördag eftermiddag mellan 14.00 och ca 16.30 har vi alla gemensamma aktiviteter på plats på Ystad Saltsjöbad. Carl Hofman-Bang kommer redogöra för den imponerande släktdatabas som han skapat för vår släkt. Dessutom kommer vi, via digitala verktyg att utmana varandra i kunskap om släkten och annat.

Middagen på släktgodset Övrabyborg börjar med drink där de som vill kan gå in i själva huvudbyggnaden och titta på släktrelaterade tavlor mm. Annars samlas vi gemensamt i festlokalen mitt emot huvudbyggnaden. Kockar från Villa Strandvägen i Ystad levererar maten och vi kommer även att få ta del av lite historia och framtidsplaner för Övrabyborg. Mingel, dans och bar ingår naturligtvis i planerna för kvällen. Returbussar med olika avgångstider finns att välja mellan.

Söndag förmiddag innebär som vanligt Familjedagsförhandlingar för medlemmarna. Ett viktigt möte för att ta ut riktlinjer för de kommande tre åren.

Familjedagarna avslutas - för de som vill och anmäler sig - med en gemensam brunch efter Familjemötet ca. 12.30, innan vi skiljs åt för hemresa.

OBS: Om ni anmäler er till brunchen på söndag och väljer att inte närvara, GLÖM INTE AVBOKA senast 12 timmar innan. Så slipper ni betala extra för "no show"

GÄLLANDE ANMÄLAN:

1) Anmälning måste ske senast 17:e mars, så vi kan bekräfta antalet rum till Ystad Saltsjöbad. Glöm inte börja med att fylla i ditt mobilnummer.

2) Det är tyvärr så att man måste fylla i alla rutor/svara på alla frågor även om man inte deltar. Där det inte finns svarsalternativ att välja mellan, fyll i xxx. Det digitala "verktyget" är inte 100 % utvecklat, så det blir en aning krångligt. (Vi jobbar på det :-)

3) Din medlemsavgift för de kommande tre åren måste också erläggas för att du/ni ska kunna åtnjuta förmånerna av våra familjedagar. 300 kr för 2019-2022 betalas in till PG 43 19 66 - 1

4) Använd samma pg för att betala in dig och din familjs deltagaravgift.      500 kr/vuxen och 250 kr/barn mellan 7-18 år

5) Golftävlingen på lördag och de två Yogapassen på söndag morgon är avgiftsfria för de som väljer någon av de aktiviteterna.

6) Eftersom vi bor på fina Ystad Saltsjöbad finns det möjlighet att ta del av deras SPA-avdelning som en del i boendet. Så har ni möjlighet att komma tidigt på fredag em så kan ni njuta av bad, bastu mm från klockan 15.00 (då ni även kan checka in på era rum).

Även på söndag kan vi besöka SPA-delen fram till 14.00 (Utcheckning från rummen är 11.00 men väskor kan förvaras i bagagerummet)

Alla eventuella behandlingar som bokas in betalas individuellt. 

Observera att barn under 16 år inte får vara i SPA-delen mer än mellan 8-9 på morgonen ens i föräldrars sällskap!

7) Frågor om anmälning besvaras av Nicki på nicki@oui.se eller på 0709-11 75 00. Frågor om medlemsavgift eller anmälningsavgift besvaras av Carl Eric på ce_v_p@bredband.net eller på 0734-20 59 10

Varmt välkomna!
default
Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Familjedagarna 2019
22 mars 2019 (14:00)
Stängd
Organization Unlimited AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Organization Unlimited AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Organization Unlimited AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.