Invajo - Events tool Skapa event gratis
Detta event har redan ägt rum!

Webinar om återvändande till Afghanistan

Arrangör
Svenska Röda Korset
Datum
16 maj 2019
Tid
13:00 - 19:30

WEBINAR OM ÅTERVÄNDANDE TILL AFGHANISTAN

Detta webinar riktar sig till frivilliga och anställda som kommer i kontakt med personer som fått avslag och står inför ett eventuellt återvändande till Afghanistan. Syftet med föreläsningen är att ge information om vad som gäller vid återvändande till Afghanistan. Ökad kunskap ger styrka. Ge stöd inför svåra vägval.

Innehåll:
 
• Allmän information och statistik om situationen i Afghanistan

• Vad vet vi om de som återvänt?

• Svenska Röda Korsets, Afghanska Röda Halvmånens och ICRC:s arbete

• Migrationsverkets stöd, ERRIN-programmet

• Diskussion om hur vi kan förhålla oss till situationen

 

Detta webinar är helt nätbaserat. Efter anmälan kommer deltagaren få en bekräftelse med en länk för att ansluta till föreläsningen (se pdf i bekräftelsemail). 

 

euamifondarialwebb.pngsrklogotypsvenska.png

Kommentera

Svenska Röda Korset använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Svenska Röda Korset. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Svenska Röda Korset samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.