Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Translationellt forskningssymposium

Arrangör
Svenska Läkaresällskapet
Plats
Svenska Läkaresällskapet
Datum
26 april 2018
Tid
13:00 - 17:00

Inbjudan till Translationellt forskningssymposium om immunopsykiatri

Välkommen till Translationellt forskningssymposium om immunopsykiatri som arrangeras den 26 april, kl-13-17 med efterföljande mingel på Svenska Läkaresällskapet.

Symposiet har som främsta mål att uppmuntra till en translationell diskussion inom immunopsykiatri, dvs. olika typer av immunologiska rubbningar och hur de kan yttra sig i psykiska symptom samt vilka biomärkörer som är av potentiellt kliniskt värde för psykiatrin.

Seminariet riktar sig i första hand till kliniska och prekliniska forskare med intresse för interaktionen mellan immunsystemet och psykisk ohälsa.

Organiserat av Janet Cunningham, mottagare av Svenska Läkaresällskapets Translationella pris 2017, i samarbete med Läkaresällskapets Forskningsdelegation.

Anmälan senast den 9 april!
Dagen är kostnadsfri och avslutas med mingel.

Avbokning
Eventuell avbokning måste ske senast måndagen den 23 april. Vid utebliven eller senare avbokning debiteras 250 kronor för dig som anmält dig till symposiet samt efterföljande mingel och 70 kronor för dig som endast anmält dig till symposiet.

SVENSKA LÄKARESÄLLSKAPET använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av SVENSKA LÄKARESÄLLSKAPET. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, SVENSKA LÄKARESÄLLSKAPET samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.