Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

eHälsodag & Hearing 2018

Arrangör
Svenska Läkaresällskapet
Plats
Svenska Läkaresällskapet
Datum
22 mars 2018
Tid
09:00 - 16:45

Välkommen till en inspirationsdag om eHälsa med Svenska Läkaresällskapet!

Hur tar vi tillvara digitaliseringens potential i svensk sjukvård?

All vård genomsyras nu av digitaliseringen – inte sällan med arbetsmiljöproblem som följd. Hur kan vi ta tillvara digitaliseringens potential att bidra till att skapa en vård som är effektiv, kvalitativ, jämlik, säker och etisk? Enligt regeringens och SKLs gemensamma vision ska Sverige 2025 vara ledande i världen att använda eHälsa. Frågan är hur denna vision ska omsättas i praktiken?

Vid Svenska Läkaresällskapets årligen återkommande hearing om eLäkekonst har nationellt ansvariga för eHälsoutvecklingen fått svara på frågor om hur man lever upp till sina planer. Under en inspirationsdag om eHälsa kombineras denna hearing med exempel på hur professionen kan medverka till goda lösningar.

Vision för eHälsa kräver professionens medverkan!
Varmt välkommen med din anmälan senast den 15 mars 2018.


Bokningsinformation!

Avgift: 700 kr för medlemmar i SLS och 900 kr för icke-medlemmar. I avgiften ingår lunch/kaffe samt ev. efterdokumentation.

Betalsätt: Vid bokningen väljer du betalsätt antingen kort, faktura eller kampanjkod för Swish.

Kort: Väljer du att betala med kort observera att en transaktionsavgift tillkommer. SLS medlem 700 kr + tillkommande transaktionsavgift 31.71 kr (731,71 kr) och icke medlem 40.77 kr (940.77 kr)

Faktura: Väljer du faktura - vänligen ange fakturaadress samt kostnadsställe/referens.

Swish: Välj kampanjkod och ange koden: swish. Betalningen sker via Swish och vårt nummer: 1232096311. Vid betalningen glöm inte att ange ditt namn och koden: ehälsa22mars.

SVENSKA LÄKARESÄLLSKAPET använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av SVENSKA LÄKARESÄLLSKAPET. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, SVENSKA LÄKARESÄLLSKAPET samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.