Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

SLS på turné: Bakom kulisserna på CMIV

Arrangör
Svenska Läkareällskapet i samarbete med CMIV och Linköpings läkaresällskap
Plats
Centrum för medicinsk bildvetenskap och visualisering
Datum
4 november 2019
Tid
15:00 - 20:00

SLS på turné i Linköping

Välkomna till ett unikt besök bakom kulisserna på Centrum för medicinsk bildvetenskap och visualisering (CMIV) i Linköping den 4 november kl. 15-17 med efterföljande Afterwork med Linköpings läkaresällskap.

CMIV bedriver fokuserad frontlinjeforskning inom tvärvetenskapliga projekt som tillhandahåller lösningar för morgondagens kliniska frågeställningar. CMIV är del av Linköpings universitet och leds av en styrelse med representanter från akademi, klinik och industri. Forskningsagendan bestäms av ett vetenskapligt råd bestående av seniora forskare som är anslutna till CMIV. Verksamheten är lokaliserad centralt inom universitetssjukhuset och rymmer egna modaliteter för nya typer av kliniska undersökningar. Här finns också en unik 3D teater för undervisning mm. Under besöket kommer verksamheten att presenteras i 3D teatern och sedan ges möjlighet att se lokalerna.

Medverkande: Anders Persson, professor i medicinsk bildvetenskap och föreståndare för CMIV.

Varmt välkomna!
Kvällen är kostnadsfri. Begränsat antal platser. Först till kvarn gäller.

Vad:
Besök på CMIV med efterföljande afterwork med Linköpings Läkaresällskap.
När: Den 4 november, kl. 15-17 på Centrum för medicinsk bildvetenskap och visualisering (CMIV).
Hitta hit: Universitetssjukhuset Linköping, från ingång 7 (norra entrén): Hiss K, plan 11 (om man kommer med bil parkera i parkeringshuset i direkt anslutning till norra entrén). Från ingång 1 (södra entrén): Hiss A, plan 11. Efterföljande Afterwork: Linköpings läkaresällskap hus, Klostergatan 45.

 

SVENSKA LÄKARESÄLLSKAPET använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av SVENSKA LÄKARESÄLLSKAPET. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, SVENSKA LÄKARESÄLLSKAPET samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.