Invajo - Events tool Skapa event gratis
Plats
Falu Fest o Möten
Datum
31 oktober 2018
Tid
18:00

Ta Din Plats i Världen!

Tänk om allt obehag, all oro, all frustration kommer av att vi inte tagit vår plats i världen?

Det finns en plats i Världen som bara är din, och kartan dit väntar inom dig. De flesta vill leva ett liv i Frihet, Flow, Glädje och Överflöd, och frågan är varför vi inte gör det om vi nu vill det.

Den frågan har tagit mycket av mitt liv i många, många år, och det är först nu jag förstått varför i princip allt jag provat tidigare inte alls fungerat. Jag har läst högvis med böcker, gått på kurser, lärt mig mer, jobbat hårdare och trots det inte förändrat mitt liv särskilt mycket. Jag har fått samma resultat hela tiden.

Tänk om jag vetat att jag har levt åt helt fel håll och haft en begränsande bild inom mig som styrt mitt liv. En bild jag inte ens skapat själv...

Det här är varken en inspirationsföreläsning eller en motivationsföreläsning, även om du garanterat kommer att bli både inspirerad och motiverad. (Inspiration och motivation brukar falna efter några dagar.) Mitt mål är att ge dig information som får det att spraka till i synapserna på dig och ge dig något du direkt kan använda för att ta din plats i Världen och börja leva det liv du vill leva. Det förtjänar du. 

Jag kommer att dela med mig av min egen forskning kring Livets Naturlagar, mina egna förvirrade försök att få rätsida på livet, och även ge dig ett mumsigt smakprov på några lektioner ur det program som visade mig hur jag skulle börja ta min plats i Världen - Thinking Into Results. Baserat på närmare 60 års forsking kring framgång och överflöd anses det vara världens bästa program inom personlig transformation och livskontroll, och är utan tvekan det kraftfullaste jag provat. Jag har nu förmånen att få använda det för att hjälpa så många jag kan.

Jag vill hjälpa dig våga drömma igen, våga uttrycka vad du egentligen innerst inne vill helt enkelt, och leva det liv du kan och vill leva. När du tar din plats i Världen blir den en ännu bättre plats!

Lite av det du kommer att få uppleva - allt syftar till att du skall få mer kontroll och skapa det liv du vill

  • Thinking Into Results - Tänker du egentligen? (Det sägs att 95 % av världens befolkning inte tänker.)
  • Psycho-Cybernetics - Visste du att ditt liv styrs av en autopilot du inte programmerat själv?
  • Har du ett mål i livet? Är ditt mål i så fall ologiskt nog att vara värdigt dig?
  • Lever du åt rätt håll?
  • Använder du dina känslor på rätt sätt?
  • Har du gjort något fundamentalt val i livet?
Bokning
Sista bokningsdag
Pris
Antal
Boka "Ta Din Plats i Världen" nu.
29 okt 2018 (18:00)
200.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
Trygg Global Expansion använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Trygg Global Expansion. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Trygg Global Expansion samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.