Invajo - Events tool

Svalners Fastighetsdag 2018

Arrangör
Svalner Skatt & Transaktion
Plats
Fotografiska
Datum
5 september 2018
Tid
13:00

Hur påverkas skatterna för bygg- och fastighetsbranschen av riksdagsvalet?


Svalners Fastighetsdag arrangeras på Fotografiska och riktar sig främst till dig som arbetar inom bygg-och fastighetsbranschen och kommer i kontakt med frågor rörande inkomstskatt, moms och fastighetsskatt.

Vi bjuder som vanligt på nyheter inom skatteområdet, intressanta gästtalare och möjlighet att knyta värdefulla kontakter inom branschen.

Vi gästas i år av Henrik von Sydow, omvärldsstrateg på Carnegie Private Banking. Henrik har jobbat som journalist på Dagens Industri och var 2010 – 2014 ordförande i riksdagens skatteutskott. Henrik kommer, tillsammans med Ulla Werkell från Fastighetsägarna, att diskutera vilka lagstiftningsförändringar bygg- och fastighetsbranschen kan förvänta sig efter valet. Vi hoppas även få se ytterligare gäster diskutera detta mycket aktuella område.

Under dagen kommer vi även beröra inkomstskattenyheter, praktiska frågeställningar som rör de nya ränteavdragsbegränsningsreglerna, nyheter inom momsområdet samt den allmänna fastighetstaxeringen 2019 som genomförs under hösten.

Kvällen avslutas med visning av aktuell utställning på muséet samt en höstinspirerad middagsbuffé och efterföljande mingel.

PRELIMINÄR AGENDA

13.00 – 13.15 Inledning
13.15 – 14.15      Momsnyheter
14.15 – 15.15 Inkomstskattenyheter
15.15 – 15.45     Paus
15.45 – 16.15     Att tänka på inför den allmänna fastighetstaxeringen 2019
16.15 – 17.30   Henrik von Sydow reflekterar över riksdagsvalet och dess påverkan på skatterna för bygg- och fastighetsbranschen. Kommentar av Ulla Werkell.
17.30 – 18.00      Sammanfattning av dagen & information om utställningen
 18.00                     Mingel, middag och möjlighet att se Fotografiskas aktuella utställningarVarmt välkommen!

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Svalners Fastighetsdag 2018
23 aug 2018 (23:59)
0
Svalner Skatt & Transaktion KB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Svalner Skatt & Transaktion KB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Svalner Skatt & Transaktion KB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.