Invajo - Events tool

Svalners Fastighetsdag 2018

Arrangör
Svalner Skatt & Transaktion
Plats
Fotografiska
Datum
5 september 2018
Tid
13:00

Boka redan nu in eftermiddagen den 5 september för Svalners fastighetsdag i din kalender!

Dagen som arrangeras på Fotografiska riktar sig till dig som arbetar inom bygg-och fastighetsbranschen och kommer i kontakt med frågor rörande inkomstskatt, moms och fastighetsskatt.

Vi bjuder som vanligt på nyheter inom skatteområdet, intressanta gästtalare och möjlighet att knyta värdefulla kontakter inom branschen. Kvällen avslutas med visning av aktuell utställning på muséet samt en höstinspirerad middagsbuffé och mingel i Fotografiskas restaurang.

Varmt välkommen!

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Svalners Fastighetsdag 2018
23 aug 2018 (23:59)
0
Svalner Skatt & Transaktion KB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Svalner Skatt & Transaktion KB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Svalner Skatt & Transaktion KB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.