Get people together
Detta event har redan ägt rum!

Den lärande föreningen - boklansering

Arrangör
Studieförbunden och Trinambai förlag
Plats
Studieförbunden
Datum
31 augusti 2022
Tid
15:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Välkommen till boklansering!

Författaren Aron Schoug, fil.dr. i pedagogik presenterar  Den lärande föreningen - en studie om demokartilärande i replokalsförening och ett studieförbunds roll i det. Boken behandlar hur människor formar sin förening och hur föreningen i sin tur formar människorna. Den kartlägger också framgångsfaktorer och fallgropar för föreningars samverkan med studieförbund.

15.00 Mingel och fika i Studieförbundens lokaler på Dalagatan 7.

15.30 Ett panelsamtal mellan Aron Schoug, David Samuelsson generalsekreterare på Studieförbunden och Lina Brustad projektledare Studieförbundet Vuxenskolan. Samtalet modereras av Niklas Hill, VD Trinambai. 

Om fullt så kan du anmäla dig till den digitala lanseringen som startar kl 14.00. https://sv-se.invajo.com/event/studieförbundenochtrinambaiförlag/denlärandeföreningendigitallansering

 

Studieförbunden använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Studieförbunden. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Studieförbunden samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.