Invajo - Events tool Get people together
Detta event har redan ägt rum!

Folkbildarfrukost #11. #ViMåstePrata + Kommittén Demokrati 100 år = sant

Arrangör
Studieförbunden
Plats
Online
Datum
23 september 2020
Tid
08:30

Digital Folkbildarfrukost - ViMåstePrata undertecknar deklarationen för en stark demokrati

#ViMåstePrata startar upp igen. Hédi Fried hälsar att hon är glad för det. "Ingen skall behöva gå igenom det jag upplevt om vi kan behålla demokratin." Vi skriver nu under Kommittén Demokrati 100 års viktiga deklaration för en stark demokrati. Vi kombinerar detta med en live-sänd Folkbildarfrukost om demokratiska samtal.

Anmäl dig nedan!

hedicolor29227.jpglogo2.png

  • Vilka är de viktigaste faktorerna för att trygga en stark demokrati i Sverige? Hur arbetar Kommittén Demokrati 100 år med det? 
  • Vad kommer #ViMåstePrata att arbeta med 2020-2021? "Medlen är avsedda för verksamhet som når ut i hela landet, som bedrivs i samverkan mellan flera studieförbund och folkhögskolor och som syftar till att främja det demokratiska samtalet och demokratins motståndskraft." Vad ska vi göra? Hur?
  • Hur arbetar folkbildningen för demokratin?

 

Medverkande: 

Peter Örn, ordförande Kommittén Demokrati 100 år

David Samuelsson, generalsekreterare Studieförbunden

Gerhard Holmgren, generalsekreterare Folkhögskolorna

Maria Graner, generalsekreterare Folkbildningsrådet

Ann-Katrin Persson, styrelseordförande Studieförbunden 

 

Onsdag 23 september, 08.30-09.15

Webinarielänk skickas ut efter anmälan och innan eventet. Kontakta jonas.joelson@studieforbunden.se vid frågor.

  
Länkar: 

https://vardemokrati.se/

https://vardemokrati.se/deklaration/ 

https://www.vimasteprata.org/

 
Folkbildarfrukost är en seminarieserie där aktuella folkbildningsfrågor diskuteras i samband med rapportsläpp och andra nyheter från Studieförbunden. Vill du få nyheter om kommande folkbildarfrukostar? Kontakta info@studieforbunden.se. Märk ämnesraden med ”Folkbildarfrukost”. 

Studieförbunden använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Studieförbunden. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Studieförbunden samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.