Invajo - Events tool Skapa event gratis

Elixir II

Louis De Geer Konsert och Kongress
Dalsgatan 15, Norrköping
Visa på karta
12 - 13 februari 2019
12:00 - 12:00
Lägg i kalender
Arrangör
Studieförbunden
Boka/OSA
Plats
Louis De Geer Konsert och Kongress
Datum
12 - 13 februari 2019
Tid
12:00 - 12:00

Elixir II

Varmt välkommen till musikkonferensen Elixir

På Elixir II står studieförbundens arbete med demokrati, mångfald och jämställdhet inom musikverksamheten i fokus. Hur kan folkbildningen och musiken nå nya målgrupper i områden där vi idag är svaga? Hur går vi vidare för att uppnå jämställdhet i musikverksamheten? På vilket sätt är studieförbundens musikverksamhet viktig i försvaret av demokratin?

Elixir är en studieförbundsgemensam konferens för dig som är musikhandläggare eller verksamhetsutvecklare på något av de tio studieförbunden. Under två dagar får du ta del av ny forskning, delta i intressanta seminarier och workshops och nätverka med kollegor från hela landet.

Program och huvudtalare presenteras i början av december men du kan anmäla dig till konferensen redan nu.


När? 12-13 februari 2019, lunch till lunch

Var? Louis De Geer Konsert och Kongress, Norrköping

Anmälningsavgift: 600 kronor, kost ingår

Sista anmälningsdag: 7 januari

Det praktiska:

Vi är denna gång i Norrköping på Louis De Geer Konsert och Kongress. Registreringen öppnar kl 11 och kl 12 börjar konferensen med gemensam lunch. Konferensen avslutas kl 12 dagen därpå. På kvällen 12:e feb har vi bokat upp deras Bistro för en gemensam middag som består av en vegetarisk buffé.

Deltagaravgiften på 600 kr per person faktureras i efterhand. Avbokning av konferensen efter 7/1 debiteras med 600 kr.

Alla deltagare bokar boende och resor själva enligt de instruktioner ni får från ansvariga på era respektive studieförbund. 

 

Studieförbunden är de tio studieförbundens bransch- och intresseorganisation. Våra medlemmar är: ABF, Folkuniversitetet, Ibn Rushd, Kulturens Bildningsverksamhet, Medborgarskolan, NBV, Sensus studieförbund, Studiefrämjandet, Studieförbundet Bilda och Studieförbundet Vuxenskolan. www.studieforbunden.se

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Elixir II, 2019
7 jan 2019 (23:59)
0
Studieförbunden använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Studieförbunden. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Studieförbunden samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.