Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Tips och råd inför att ta emot sommarens gäster

Arrangör
STUA
Plats
Online
Datum
24 juni 2020
Tid
10:00

Reserestriktionerna inom Sverige har hävts och vi är nu fria att röra oss inom vårt avlånga land, men många restriktioner kvartstår. Så som att hålla avstånd, tvätta händerna och stanna hemma om man är sjukt. 

Åtgärder krävs för att bibehålla eller förbättra fysisk distansering – det vill säga att människor håller avstånd och inte trängs samt undviker nya kontakter. Det handlar om information och kommunikation, riktlinjer och råd som särskilt berör sommaraktiviteter, och förstärka kontroller hur man sköter gällande regler och rekommendationer på exempelvis campingplatser, i gallerior och på restauranger.

Under detta webbinar hjälps Irja Hökås och Urban Wallin åts för att försöka ge råd till företag inom besöksnäringen. Vad ska jag tänka på? Vilket är mitt ansvar? Hur kan jag få hjälp om jag inte vet hur jag ska göra?


För frågor om rådgivning
ring: 0155-220 800
maila: radgivning@stua.se

STUA använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av STUA. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, STUA samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.